Координатор Балтійської республіканської партії, уродженець Калінінградської області рф Вадим Петров в ефірі ГІТ в проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» розповів про ситуацію в регіоні та пропагандистську роботу Кремля.

20 лютого 2022р. під посольством росії він у Варшаві провів акцію, під час якої розірвав конституцію рф та вигукував гасла про легітимність правління путіна.

За словами Вадима Петрова, нині Калінінградська область ізольована. Продукти харчування, одяг та предмети першої необхідності доставляються в регіон поромами.

Там явно готовятся к войне, в самом Калининграде… Раскрыли бомбоубежища, некоторые привели в порядок. Есть движения военных сил внутри региона… В аеропорт Храброва в начале войны в Украине прилетели транспортные самолеты: что они привезли — неизвестно, — розповів Вадим Петров.

Імовірно, Кремль хоче провести провокацію і розв’язати війну. Ті, калінінградці, що бували за кордоном, прекрасно розуміють, що ні Литва, ні Польща війну розв’язувати не збираються.

У этого «недофюрера» с головой не все в порядке!, — сказав він, відповідаючи на запитання, наскільки реально відкрити ще третій фронт війни для росії.