У ці буремні військові дні для нашої країни кожен допомагає нашим захисникам, як може. У багатьох містах України проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ.

Днями в рамках культурно-мистецького проєкту «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» на площі Незалежності відбувся благодійний захід «З Україною в серці», - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Для мешканців та внутрішньо переміщених осіб громади виступали місцеві артисти та колективи, які виконували патріотичні пісні та композиції. Посеред площі стояла скринька і кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для ЗСУ.

Також для юних мешканців громади працівники бібліотек організували цікаве дозвілля: одні вирізували ангеляток, інші – розмальовували синьо-жовтими кольорами печиво, кошти від продажу якого також передали для військових ЗСУ.

Подібні благодійні заходи під назвою «Тепло сердець – солдатам України» відбулись в селах Сокіл та Навіз. Перед жителями Сокільського старостату виступав народний аматорський хоровий колектив «Надвечір'я».

Благодійні заходи пройшли у теплій та душевній атмосфері. За словами головної спеціалістки з питань культури Рожищенської міської ради Оксани Пашковської, вдалося зібрати 18700 гривень. Ці гроші передали волонтерам, які планують придбати автомобіль для 14 ОМБр імені князя Романа Великого.