Попри жорстоку війну в країні та брак фінансування у Камені-Каширському все ж намагаються, по мірі можливостей, дбати про благоустрій вулиць.

Днями завершили упорядковувати клумби в центрі міста, прикрасили й бетонні електроопори. Цьогоріч висадили 4930 бегоній, 45 пеларгоній та 16 кущиків алісума й петуній, - пише газета "Полісся".

«Це перший рік, коли наша установа відповідає за облагородження райцентру. Впродовж останніх двох місяців наші працівники деінде висіяли квіти, здійснили обрізку декоративних деревець та кущів. Цього тижня завершили усі роботи з упорядкування клумб», — розповів очільник КУ «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петро Герасимик й закликав краян із повагою ставитися до людської праці та не нищити насадження.

Адже й справді, не встигли алеї замайоріти візерунковим різнобарв’ям, як знайшлися ті, хто вирішив поцупити з клумб по декілька бегоній. Тож композиції досі доводиться досаджувати після «хазяйновитості» таких невігласів.

«Війна внесла корективи у наші плани. Саджанці нам, на добре слово, авансом надав Анатолій Скоць зі своїх теплиць. Адже такі розрахунки казначейство наразі не пропускає. Тож поки що міськрада не оплатила товар. Силами цього ж підприємця насадження мають ще двічі підживити. Полив та прополювання ж закріплене за центром безпеки. Квіти та надання всіх послуг обійдуться нам орієнтовно в 35-40 тисяч гривень», — зауважив міський голова Віктор Пась.

До слова, минулоріч квітковим оформленням міста займалися працівники місцевого ВУЖКГ. Тоді клумби хизувалися значно ширшим асортиментом насаджень, на які з бюджету громади витратили понад 40 тисяч гривень.