Політолог, керівник політико-правових програм ГО «Український центр суспільного розвитку» Ігор Рейтерович в ефірі ГІТ прокоментував погрози Мар’яни Безуглої, висловлені журналісту Юрію Бутусову.

На його думку, погрози народної депутатки журналісту відбувалися з метою звести рахунки.

Він відомий не лише, як журналіст, який не виходить з передової… Він відомий ще як волонтер, який величезну кількість озброєння, оснащення привозить нашим військовим на передову, причому, яке їм дійсно потрібне, — наголосив Ігор Рейтерович.

Це намагання, прикриваючись війною, звести якісь рахунки і зробити натяк журналістам щодо неоптимістичного висвітлення подій на фронті.

Юрій Бутусов в одному з інтерв’ю висловив думку, що військовослужбовці на передовій хотіли б почути трохи більше правди про те, що там відбувається.

Зазначимо, що головному редактору видання «Цензор.НЕТ» Юрію Бутусову заборонили відвідувати військові частини, розташовані на передовій. Журналіст, зі свого боку, висунув ультиматум Офісу президента та погрожував розкрити інформацію про бездіяльність влади під час підготовки оборони України.