Пісня Kalush Orchestra Stefania, з якою гурт переміг на «Євробаченні-2022», стала популярною не лише в Україні, але й за її межами.

Багато артистів переспівують її та роблять пародії. Зокрема, відомий блогер Дмитро Варварук просто підірвав Мережу своєю кумедною версією хіта.

На You-Tube, де знаменитість опублікував ролик, пародія зібрала понад 650 тис. переглядів. А заспівав Дмитро про свою бабусю Євдокію, бо, як жартує блогер, маму звати Оксаною, і її ім'я погано римується.

«Цей кліп присвячений моїй бабі. Просто Оксана в пісні не римується. Саме вона виховувала мене в дитинстві, поки батьки були за кордоном. Баба розповідала мені про тяжку долю українського народу і української мови, і, попри всі заборони, вона з моїм дідом співала українські пісні», - поділився Дмитро.

У пародії Дмитро співає про свою бабусю, яка розповідала йому про тяжку долю української мови. А разом з тим, у кліпі блогер у кумедній формі показав те, як його рідна людина бореться з російським окупантом, супроводжуючи це словами: «Євдокія, бабо. Бабо, Євдокія. Засіває поле, а Росія тліє».

До слова, пародію на пісню вже встиг подивитися гурт Kalush Orchestra. Лідер колективу Олег Псюк не зміг пройти повз та зазначив, що наступного року Дмитро має з цим поїхати на «Євробачення».