В Одесі поліцейські притягують до відповідальності іноземця та жительку іншої області, які в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Дівчина з чоловіком у громадському місці в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, чим вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності.

Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу пабліків та новинних сайтів. Встановивши місце зйомки, поліцейські швидко розшукали правопорушників. Їм оголосили підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше телеграм-канали розповсюдили відео, як жінка з чоловіком займаються оральним сексом на публіці в одному із закладів відпочинку. Притім чоловік курить кальян.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук пообіцяв, що учасникам непристойного дійства вручать повістки.