Астролог Влад Росс в ефірі ГІТ в проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» спрогнозував дату переломного періоду війни, кінця російсько-української війни, а також коли чекати «палацового перевороту» в рф.

У зв’язку з ретроградним рухом Марсу, який є планетою війни, складнощі з військовими діями можуть розпочатися зразу після 30 жовтня 2022 р. — на початку листопада, вважає астролог.

«Поэтому есть все возможности до конца года все-таки каким-то образом остановить войну, остановить военные действия и Новый год встречать в мире и спокойстве», — додав він.

Третьої фази війни нам слід очікувати вже 1 серпня, коли планета Марс з’єднається з Ураном. На думку астролога, Україна піде в контрудар та контрнаступ.

Друга половина липня - серпень очікується «палацовий переворот» в Москві, який готує Роман Абрамович, на що вказують зірки. Тим більше, рік Тигра завжди був несприятливим для росії, наприклад, в цей рік, в 1998 р. відбувся дефолт.

«Поэтому я начинаю говорить: дорогие друзья, киллеры, вторая половина июля -август если вы что-то задумали, то это самое лучшее время, чтобы сделать это», — закликав Влад Росс кілерів до ліквідації путіна.