Полеглого захисника з Володимира Сергія Гребенюка нагородили президентською відзнакою «За мужність» III ступеня.

Нагадаємо, молодший сержант загинув внаслідок ракетного удару у Володимирі, який сколихнув усе місто вранці 27-го лютого, – повідомляє БУГ.

Указом Президента України № 105\2022 про відзначення державними нагородами України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного сувернітету та територіальної цілісності України, вірність військовий присязі, постановили:

Нагородити орденом «За мужність» третього ступеня Сергія Васильовича Гребенюка (посмертно).

28-го лютого понад пів сотні людей прийшли попрощатися із солдатом.

Довідково

Гребенюк Сергій Васильович, народився 16-го жовтня 1985 року в м. Володимир, у сім’ї військового, українець. У 1986 році батько проходив службу у Групі Північних військ Німеччини в місті Магдебург, де сім’я проживала до 1991 року.

У 1992 році пішов у перший клас Володимир–Волинської школи №3. У 2001 році закінчив 9 класів і вступив до місцевого сільськогосподарського технікуму, який закінчив з червоним дипломом у 2005 році за спеціальністю технік–механік.

У 2007 вступив до Дрогобицького державного педагогічного університету на відділ економіки та менеджменту спеціальність маркетолог, форма навчання заочна, закінчив навчання в 2011 році.

У родині залишилась мама, старший брат, і брат близнюк.