По Одещині вночі 1 липня завдано ракетного удару літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря. Одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі. Третя ракета влучила ще в одну базу відпочинку.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За повідомленням ДСНС України, 1 липня близько 01:00 у смт у Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування дев’ятиповерхового житлового будинку з подальшим загоранням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв.

«Станом на 06:00 загинуло 14 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають», – йдеться в повідомленні рятувальників.

Сергій Братчук пише:

«Внаслідок влучання другої ворожої ракети у базу відпочинку, станом на 06:00 ранку, загиблих – 3 людей, з них – 1 дитина, ще одну людину госпіталізовано. Є руйнація будівель. Третя ворожа ракета під час нічного обстрілу влучила ще в одну базу відпочинку. Подробиці – згодом».