Камінь-Каширська громада знову у жалобі. Непоправне горе й смуток огорнуло мешканців села Раків Ліс. На фронті загинув їхній односелець Карпік Олег Валентинович. Доля відміряла йому неповних 48 років…

У мирному житті Олег Карпік був робітником лісокоплексу, співробітником ДП «Камінь-Каширський лісгосп». Співав у церковному хорі, - пише газета «Полісся».

Коли Україною пролунали вибухи повномасштабної війни, вже 26 лютого він вступив у роту охорони Камінь-Каширського РТЦК та СП. А з травня потрапив у ряди 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Із червня перебував на передовій на Донеччині. Проходив службу на посаді старшого стрільця механізованого взводу.

Загинув боєць 6 липня внаслідок ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Берестове Донецької області.

Так і не встиг видати заміж свою донечку Марійку та одружити сина Валентина. Не діждався онуків…

«У цю гірку мить висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника, який поклав життя, оберігаючи нашу Вітчизну, виборював мирне майбутнє всім нам. Вічний біль, який не розрадити ні словами, ні добрими справами, буде поруч саме з рідними людьми. Камінь-Каширська громада завжди буде пам’ятати ім’я Героя, який захищав Україну і українців від ворога та поплатився найціннішим – життям. Вічна пам’ять та доземний уклін тобі, наш мужній Герою. Царство Небесне та Вічний спокій вірному синові України. Не пробачимо рашистам ще однієї такої важливої для нас втрати», – зазначають на фейсбук-сторінці громади.

Минулого вівторка під кінець робочого дня сотні жителів громади сіл Запруддя, Сошичне, Нуйно, міста Каменя-Каширського і малої батьківщини Героя – Раків Ліса – зустріли навколішки кортеж із тілом Карпіка Олега. Плакали не лише люди – рясним дощем затужила природа. Вчора захисника поховали у Раків Лісі на місцевому кладовищі.