У прикордонних з Україною регіонах спецслужби рф намагаються використовувати представників місцевих громад та проросійських активістів.

Російські спецслужби активізували свою діяльність в країнах східної Європи, щоб виявляти та відстежувати маршрути, якими йде постачання зброї до України.

Про це повідомляє головне управління розвідки

Агенти країни-окупанта отримали завдання виявляти та відстежувати маршрути, якими йде постачання зброї до України. Для визначення схем доставляння та кількості зброї, яку, для відбиття російського вторгнення передають захисникам України країни-партнери, російські військові аташе в країнах Європейського союзу закритими каналами зв’язку отримали наказ активізувати вербування співробітників поліції та громадян причетних до транспортування зброї, – повідомляє розвідка.

У прикордонних з Україною регіонах спецслужби рф намагаються використовувати представників місцевих громад та проросійських активістів. У розвідці зауважили, що європейці, отримавши від росіян пропозицію про співпрацю, одразу звертаються до поліції та органів безпеки.