У сюжеті телерадіокомпанії «Аверс» нещодавно йшлося про скандал між організаторкою клінінгових послуг Мирославою Клінг та її «так званою» клієнткою.

Конфлікт отримав продовження в соцмережах. А пані, яка надавала клінінгові послуги, навіть залучила поліцію. Фото та відео керівниці клінінгової компанії журналісти ТРК використали в сюжеті без її згоди.

Керівниця клінінгової компанії звернулася до «Громадського інтерактивного телебачення», щоб висловити свій погляд на сюжет та озвучену в ньому інформацію.

Йдеться про засновницю клінінгової компанії «Шалена Бджілка», блогерку Мирославу Клінг, котра неодноразово намагалася зв’язатися з телекомпанією «Аверс», щоб роз’яснити свою позицію, але не отримала такої можливості. Тому вона звернулася до «Громадського інтерактивного телебачення».

Це була учасниця моїх акцій. Підписниця моїх сторінок «Шалена бджілка» і «Мирослава Клінг» брала участь в акціях. Вона створювала також фейкові сторінки з тих самих сторінок. Вона брала участь і вигравала подарунки, — розповіла засновниця клінінгової компанії про суть конфлікту.

За словами Мирослави Клінг, коли вона припинила ці акції, відбулось наступне:

 Людина просто поставила мені такий блок і почала агресивно себе вести в соціальних мережах.

Блогерці та засновниці компанії нічого не залишалося, як звернутися в поліцію. У свою чергу, поліція неодноразово телефонувала цій особі, вона видаляла пости, написані вночі, і продовжувала свою роботу наступного дня.

У зв’язку з порушеннями журналістської етики, наклепи та, щоб захистити ділову репутацію, засновниця клінінгової компанії «Шалена Бджілка» має намір подати позов до суду на ТРК «Аверс» в найближчий час.