Поліцейський зі Львівщини у вівторок, 19 липня, намагався пограбувати обмінник у Рівному. Йому спробував завадити 42-річний чоловік власниці супермаркету, де розташований обмінний пункт. Нападник застрелив його і втік на позашляховику. Вбивцю затримали на трасі Київ – Чоп. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє поліція Рівненщини.

Повідомлення про постріли у магазині на вулиці Миколи Карнаухова в Рівному надійшло до поліції близько 10:40.

Нападник намагався скоїти напад на обмінник та застрелив чоловіка, який став йому на заваді. Загиблий – учасник добровольчого формування територіальної громади.

«Для пошуків зловмисника була введена спеціальна поліцейська операція. У результаті невідкладних розшукових заходів працівники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу та оперативники Рівненського РУП встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику «Toyota Land Cruiser». Зазначений транспортний засіб патрульні поліцейські зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі «Київ-Чоп». Імовірного підозрюваного затримали», – інформує поліція. 

«Ним виявився поліцейський із Львівщини, – повідомила у коментарі «Суспільному» речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька. – Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури. Керівництво поліції Рівненської та Львівської областей всіляко сприятиме об’єктивному та неупередженому розслідуванню умисного вбивства». 

Затриманому 27 років, додали у пресслужбі.