Волонтери Камінь-Каширської громади купили автомобіль для воїнів, зокрема, із Великої Глуші, які тримають фронт на найпекельніших ділянках.

У повній бойовій готовності техніка уже попрямувала до військових у розпорядження 115 механізованої бригади, в складі якої несуть службу багато чоловіків із Камінь-Каширського району, - пише газета «Полісся».

Бійці згаданого формування майже п’ятдесят днів чинили опір ворогу в Сєвєродонецьку на нульовому фланзі, потім їх передислокували до Лисичанська. 19 червня російські окупанти обстріляли позиції наших земляків, внаслідок чого п’ятеро із них з пораненнями різного ступеня важкості потрапили до шпиталів. Мобільну техніку, що мали солдати, ворог знищив, тому придбаний мікроавтобус дещо полегшить виконання завдань.

Завзяті великоглушанці, залучили благодійні кошти жителів громади, іноземних волонтерів, тож окрім транспортного засобу придбали військовим тепловізор, три біноклі, дизпаливо тощо. Частину суми планують передати на покупку автомобіля і для 14 ОМБр, в якій також служать їхні односельці.