Третього липня на 49-му році життя передчасно перестало битися серце заступника голови Сошичненської сільської ради Войтюка Олександра Миколайовича.

Про це пише газета Полісся.

Життєвий шлях Олександра Миколайовича був сповнений прагненням безкорисливо дбати про добробут людей, близьких друзів, колег, рідних, допомагати і підтримувати їх. Патріот своєї землі вболівав за долю Батьківщини, умів розділити горе та зарадити чужим клопотам. Щодня невтомно служив рідній громаді, переймався проблемами та радів за її успіхи. Жив роботою і вкладав у неї не лише свої професійні вміння, а й душу.

У 1996 році свою трудову діяльність Олександр Миколайович розпочав із вчительської ниви. У середній школі села Качин він викладав історію та географію. Через десять років молодого фахівця обрали головою Качинської сільської ради, де пропрацював на благо рідного села упродовж трьох скликань. У 2020-му Олександр Войтюк, досвідчений у справах місцевого самоврядування, обійняв пост заступника голови Сошичненської сільської ради з питань діяльності виконавчих органів влади, затим тимчасово виконував обов’язки начальника гуманітарного відділу.

Колеги згадують його, як авторитетного, товариського та чуйного керівника, такого, хто дасть найкращу пораду та підбадьорить добрим словом.

Завжди позитивний і відкритий, зокрема і для журналістів посадовець яскраво вирізнявся легкістю йти на контакт. Тож журналісти районки переважну більшість інформації про життя громади черпали саме у нього. Нам вас, Олександре Миколайовичу, дуже не вистачатиме.

Світла пам’ять і мирний спочинок душі покійного.