18 серпня хвиля повідомлень котиться Україною. Повідомляють про можливі «замінування» у Вінниці, Кропивницькому та Тернополі.

Невідомі у четвер, 18 серпня, повідомили про замінування кількох об’єктів у Вінниці. Правоохоронці перекрили частину міста для перевірки.

Про це повідомляють на сайті Вінниця.info.

"Надійшло повідомлення про замінування кількох об’єктів цивільної інфраструктури. Правоохоронці перевіряють інформацію, працюють", - йдеться у повідомленні.

Ситуаційний центр Вінниці в Telegram повідомив, що рух транспорту у місті за трьома напрямками перекрили. Зокрема, обмежений рух біля залізничного вокзалу (площа Привокзальна), центрального ринку (проспект Коцюбинського) та центрального автовокзалу (вулиця Київська).

Пізніше у Ситуаційному центрі повідомили, що біля залізничного та автовокзалів рух транспорту відновили. Повідомлення про наявність вибухівки не підтвердили.

Водіїв попередили, що у Вінниці спостерігаються затори.

Також 18 серпня у Тернополі та Кропивницькому знову "замінували" кілька об'єктів.

Тернопіль

"Є інформація про можливе замінування приміщення залізничного вокзалу та Центрального універмагу міста", - розповів мер Тернополя Сергій Надал.

На місці, за словами міського голови, працюють відповідні служби.

"Будь ласка, не йдіть у цьому напрямі і не підходьте близько до будівель", - додав Надал.

Оновлено 13.15. Мер Тернополя повідомив, що інформація про мінування не підтвердилась.

Кропивницький

За словами речниці поліції області Віталіни Бевзенко, в місті правоохоронці отримали анонімне повідомлення про замінування низки об’єктів в Кіровоградській області. Зокрема, відомо про такий випадок на ринку "Колгоспний" у Кропивницькому.

Наразі інформацію перевіряють.