Волонтерка Вікторія Шварцкоп в ефірі ГІТ в проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» розповіла про збір коштів на другий антидрон «Дитячим батальйоном бандерівців».

«Батальйон», сформований з дітей різного віку, виконує пісні та збирає кошти для ЗСУ. На перший антидрон було зібрано 178 тисяч гривень і його відправили в Територіальну оборону м. Харків. У відповідь дітям-волонтерам прийшли грамоти і подарунки з фронту. 

 «Лишилося буквально 25 тисяч, ось, і я думаю, за цей тиждень ми дозбираємо», — прокоментувала Вікторія Шварцкоп. 
«А от цікаво, для кого це ми збираємо — його позивний «Бронік». Він зараз в Донецькій області і недавно вони вийшли з котла, який їм зробила російська армія, і каже: якби не антидрони, то б цього нічого не було», — розповіла волонтерка. 

Отож, громадські активісти вирішили збирати гроші на антидрон, щоб цей військовослужбовець вижив насамперед і щоб всі люди дізналися про «Броніка».

Інформацію про збір коштів можна знайти на фейсбук-сторінці Вікторії Шварцкоп, а також бажаючі долучитись до благодійності можуть принести кошти в ГО «Самооборона» м. Рожища або ж поспівати з дітьми-волонтерами.