Доктор економічних наук, інженер-геолог, академік Інженерної академії Грузії, публіцист, письменник, поет і художник-самоук Важа Какабадзе намалював картину  «Молитва – Боже, бережи Грузію і Україну».

Про це автор повідомив ГІТу.

«Я любив їздити до Києва і часто відвідував конференції, востаннє у 2000 році, щоб просто відпочити та відвідати Печерську Лавру, – пише Какабадзе. – Я купив свою улюблену сорочку в Україні. Погодьтеся, у кожного є улюблена сорочка, краватка чи щось подібне. І коли росія напала на Україну і почалася війна, я знайшов цю сорочку в шафі і намалював на ній своє почуття – дівчина, яка молиться Богу врятувати Грузію і Україну. Я назвав цю картину: «Молитва – Боже, бережи Грузію і Україну». Я намагався, щоб дівчина була схожа і на грузинку, і на українку. Я написав внизу рамки картини: «Путін лиходій». Пройдуть роки, і ця картина нагадає всім, що був такий злий чоловік В. Путін, який вбивав дітей – і в Чечні, і в Абхазії (Грузія), і в Україні».

Автор додає:

«Зло – це брак доброти, а те, що неповноцінне, тобто не має доброти, гине. Виходячи з цього, Грузія і Україна виграють війну».