За минулу добу, 31 серпня, українські воїни знищили на півдні України 201 російського окупанта, 12 танків Т-72 та 18 одиниць автомобільної бронетехніки ворога.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Також влучно знищені важка вогнеметна система «Сонцепьок», зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3», 5 гаубиць «Мста-Б», самохідна гаубиця «Акація», 2 самохідні артустановки, 3 мобільних міномети.

Ліквідовано 6 складів ворожих боєприпасів в Бериславському, Генічеському та Херсонському районах, а також командні пункти 331-го парашутно-десантного і 56-го десантно-штурмового полків.

Остаточні втрати ворога дорозвідують.

Нашою авіацією нанесено 24 удари по місцях зосередження противника, його сил та засобів, командних та опорних пунктах, логістичних центрах, транспортним шляхах та бойових позиціях.

Також ракетно-артилерійські підрозділи в рамках виконання вогневих завдань завдали ударів по пунктах управління безпілотними літальними апаратами, станціях радіоелектронної боротьби і радіолокаційних, реактивних системах залпового вогню та засобах протиповітряної оборони ворога.

Утримування Каховського і Дар’ївського мостів під щільним вогневим контролем виключило їх використання ворогом для підтягування техніки та боєприпасів. Влучання результативні, пошкодження суттєві. Налагоджену окупантами понтонну переправу в районі Дар’ївки знищено.