Росіяни та колаборанти тікають з Луганщини в бік росії. Черги на виїзд – кілометрові.

Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Просування величезне. Точково йдуть бої, але здебільшого окупанти тікають. Можливо вже завтра почуємо добрі новини зі Сватового, Кремінної та Рубіжного», – каже Гайдай.

За його словами, український прапор, який минулої ночі партизани підняли над адміністрацією у Кремінній, зараз на своєму місці. Рашисти знімати його не наважуються.

«Росіяни та колаборанти тікають з Луганщини, їдуть в бік росії. Пакують валізи, зокрема рашисти Луганська, Алчевська та інших міст, які були окупованими ще у 2014-му. Черги на виїзд – кілометрові», – додав голова ОВА.

Гайдай наголосив, що повторення 2014 року не буде, всі колаборанти будуть покарані.

«Чекаємо на команду від військових, щоб заходити, і ми вже готові налагоджувати життєдіяльність деокупованих населених пунктів. У кожній громаді буде військова адміністрація для швидкості прийняття рішень», – зазначив він.

Нагадаємо, що у селі Піщаному в Луганській області майорить український прапор. Як вже повідомлялось, Збройні сили України ведуть контрнаступальні дії в Луганській області. Українські воїни частково просунулися та закріпилися на нових позиціях.