Про організацію туру української співачки повідомляли різні гастрольні агенції, однак після хвилі обурення виступи почали скасовувати, а у Німеччині українці та місцеві активісти планують влаштувати протест.

З жовтня по листопад Лорак планувала виступати у європейських містах – Лемго, Гамбурзі, Дортмунді, Оффенбаху, Празі, Нюрнберзі та інших.

Зважаючи на обурення української спільноти, празькі організатори туру Forum Karlin відповіли у сторіз Instagram, що концерт української співачки скасували й афіш вже немає.

А жителі Гамбурга 17 вересня планують влаштувати протест. Вони говорять, що Лорак "швидко перевзулася" після того, як її концерти у Росії стали збирати набагато менше коштів

Ще 12 вересня блогер Віталій Гордієнко у Twitter опублікував скріншот з оголошення концерту Ані Лорак, де вона згадувала, що є "найтитулованішою українською співачкою".

Гордієнко закликав позбавити Ані Лорак усіх титулів, а громадян України, які перебувають за кордоном, просить протестувати проти її концертів: "Українці у Чехії та Німеччині, закликаю вас організувати акції протесту під її концертами. А відповідне міністерство в Україні закликаю позбавити всіх звань і титулів співачку Ані Лорак".