На трьох автодорогах державного значення, які пролягають через Волинь, дорожники заливають тріщини в асфальті спеціальною мастикою.

Герметизація дозволяє продовжити термін служби дорожнього покриття, – повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг області.

Станом на 1 вересня в області ліквідували 43 828 погонних метрів тріщин. Дорожники зазначають: вода, яка просочується через такі деформації, призводить до подальшого руйнування доріг.

Наразі працівники одного з підрядних підприємств вже загерметизували поздовжні тріщини на відтинку Терешківці – Гірка Полонка автошляху Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Працівники ще однієї дорожньої фірми виконали аналогічні роботи на двох ділянках: між селами Прилуцьке та Липини траси М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече та на ділянці Луцьк, яка межує з Рівненською областю, на автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

У Службі автодоріг області зазначили: наразі проводять лише експлуатаційне утримання доріг, капітальні ремонти доріг на час воєнного стану призупинили.