Телевізор вдома уже давно перестав бути просто звичайним екраном, який знайомить нас з останніми подіями в Україні та світі. Сучасні моделі мають бездоганне зображення, якість якого настільки неймовірна, що важко відрізнити реальність від картинки і також потужний стереозвук, вони цілком здатні перетворити вітальню на справжній кінотеатр.

На ринку представлено безліч моделей телевізорів, створених на основі різних технологій, серед яких виділяються смарт тв 24 дюйма, які поєднують у собі найкраще. Сучасний світ настільки розвинений у напрямку розвитку технологій, що телевізори своєю неймовірно потужною та якісною картинкою тепер здатні перенести нас в іншу реальність через фільми та серіали, або ж створити враження при трансляції спортивних змагань, що ви перебуваєте саме там у вирі подій.

У ситуації перенасичення ринку товаром споживачі часто губляться і роблять помилку, адже більшість прагне наздогнати новомодні тенденції та прогресивні технологічні новинки без розуміння фундаментальних принципів роботи ТВ-обладнання.

Який розмір екрана вибрати?

Розмір екрана є одним із важливих факторів, що впливає на ціну телевізора. При виборі пристрою для своєї оселі варто враховувати розмір приміщення, в якому він розташовуватиметься, наприклад, 24-дюймовий підійде для будь-якої кімнатки, а от 50-дюймовий розрахований далеко не для всіх стін. Пам'ятайте: чим більший екран, то далі ви повинні перебуватия від телевізора, щоб насолодитися комфортним переглядом улюблених фільмів, серіалів або спортивних передач.

Роздільна здатність телевізорів:

Телевізори до 32 дюймів мають роздільну здатність НD або Full HD.

Більш висока роздільна здатність - Ultra HD або 4K - на сьогодні доступна в моделях з екранами від 43 дюймів і більше.

Роздільна здатність - це кількість пікселів на одиницю площі. Чим більша роздільна здатність, тим більш деталізованою буде картинка. Цей параметр також впливає на вартість телевізора.

Вибір бренду

Великою мірою це справа смаку, однак все ж таки кожен чимось відрізняється з-поміж інших. Саме тому варто перед придбанням телевізора визначитись із характеристиками пристрою, які для вас найважливіші. Найпопулярнішими брендами є LG, Samsung, Sony, Philips, але є й інші виробники, які пропонують моделі, які не поступаються за якістю відомим брендам.