Рашистські інформаційні фейки стають все більш неймовірними. Цього разу їм примарились німецькі танки «Леопарди». Про це в ефірі ГІТ розповів військовий експерт Павло Нарожний:

«Тобто вони (російські пропагандисти — ред.) переплутали німецький танк 2А4 Leopards з радянською системою А-64 артилерійською. Тобто це банальна безграмотність…»

Німецьких «Леопардів» в України на озброєнні й не було.

Щодо замовчування наступу ЗСУ, військовий експерт вважає, що:

«Ця політика «ні слова про наступ»: вона провальна, вона категорично не вірна… Бо зараз Міністерство оборони як води в рот набрало, хоча вони дають деякі деталі.»

Павло Нарожний охарактеризував стратегію ведення боїв Збройними силами:

«Я більш, ніж впевнений: у нас не буде штикової атаки, груддю вперед на кулемети і так далі... Чому так? Тому що у нас пріоритет — це збереження людей, збереження інфраструктури, збереження цивільного населення, яке знаходиться там, на окупованій території.»

Він також проаналізував, яким чином країни НАТО передають Україні озброєння:

«Зараз така карусель, скажімо так, в країнах НАТО. Вони передають свої Леопарди-2 передають Словаччині, а Словаччина передає нам Т-72. Так само відбувається з Польщею. Польща з Чехією домовилися, що вони будуть захищати небо Словаччини, а Словаччина віддає нам свої МІГи. Тобто не на пряму передають, а по ланцюжку передають.»