У п'ятницю, 9 вересня, у Луцьку попрощалися з двома військовослужбовцями, які загинули у війні з рашистами за волю і незалежність України, – Ігорем Бохонюком та Романом Волошкіним.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Воїнів відспівали у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Лучанин Бохонюк Ігор Євгенович – 1966 року народження. 9 листопада 2020 року був призваний на військову службу за контрактом на посаду розвідника розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону. Ігор Бохонюк помер 6 вересня в третій міській лікарні міста Миколаєва від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Шевченкове Миколаївського району Миколаївської області.

Волошкін Роман Сергійович – 1968 року народження. Був призваний на військову службу по мобiлiзацiї, ніс службу у мотопіхотному батальйоні. Загинув Роман Волошкін 6 вересня в районі населеного пункту Безіменне Миколаївської області.


Редакція Громадського інтерактивного телебачення висловлює щирі співчуття рідним і та близьким загиблих воїнів. Вічна пам‘ять, честь і шана Героям!