На 84-тому році житя 15 січня помер видатний грузинський актор, сценарист, кінорежисер та співак Вахтанг Кікабідзе.

Про це пише Главред.

Він був одним з найвідоміших Грузинів у світі, талановито втіливши на екрані безліч ролей. Зокрема в таких відомих фільмах за його участі: "Міміно", "Не горюй!", "Зустріч в горах", "Мелодія Верійського району" та в інших.

Від самого початку російської війни проти України в 2014 році він виступив проти, різко засудивши дії росії. Він продовжував підтримувати Україну і після повномасштабного вторгнення. Відтак Вахтанг Кікабідзе витратив на допомогу для української армії всі грошові кошти, які йому вдалося від ювілейного концерту в Батумі. Концерт на честь 84-річчя Кікабідзе пройшов у Батумі 19 липня. Шоу було присвячене Україні і пройшло з аншлагами.

Також Вахтанг Кікабідзе припускав, що чекає президента-диктатора росії володимира путіна.

Він допустив, що його "прибере" найближче оточення або доля підготує для нього гідне покарання за скоєні злочини проти людства.

"Ми ж всі християни, якщо він дійсно там існує, то все бачить. Історія пишеться чорним по білому, тому всі гидоти караються. Історія вже показала. Так і хочеться цього. Йому повернутися назад буде дуже важко", - говорив актор.