Невдовзі працівники луцького Центру надання адміністративних послуг зможуть здійснювати реєстрацію не тільки нових, а й вживаних транспортних засобів.

Про це інформувала директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як 18 січня під час засідання виконкому Луцької міської ради.

«Поки ми реєструємо тільки нові автомобілі з салону, які не потребують огляду експертів. Але ми вже отримали обладнання й готуємося додавати нові послуги, зокрема будемо реєструвати і вживані автомобілі», – сказала Лариса Карп’як.

Завдяки співпраці ЦНАП, ГСЦ МВС у Волинській області та КМУ передано спеціалізоване обладнання – принтер для двостороннього ретрансферного друку з безконтактним енкодером і подвійним модулем ламінування, що дозволить здійснювати реєстрацію не лише нових, а й вживаних автомобілів.

У цілому протягом 2022 року відділ оформлення транспортних засобів і посвідчень водія ЦНАПу зареєстрував 29 автомобілів, 37 двоколісних механічних транспортних засобів і 16 транспортних засобів, призначених для руху в з’єднанні з іншим транспортним засобом (причіп).

Також було видано 550 посвідчень водія.