26 січня близько 13:00 на вулиці Винниченка у Нововолинську поряд з дитячим майданчиком власники вигулювали пса бійцівської породи стаффордширський тер’єр без намордника. За словами очевидців, собака вирвався з повідка та напав на домашнього улюбленця пенсіонерки.

Мешканці двору, які побачили інцидент, кинулись рятувати старенького собаку. Проте, бійцівський пес прокусив домашньому улюбленцю шию та живіт. Звільнити нещасного з кровавої пастки вдалось лише тоді, коли «стафа» облили крижаною водою небайдужі, - пише Буг.

Налякана пенсіонерка забрала свого чотирилапого друга додому. Очевидці намагались допомогти жінці та відвезти собаку до ветеринара, проте пані побігла додому з пораненим. Біля вхідних дверей сусіди помітили чимало крові.

“А якби пес накинувся на дитину, яка бавилась у той час на майданчику. Власники повинні дбати про безпеку навколишніх та вигулювати бійцівські породи собак лише у наморднику”, – додали свідки.

Правоохоронці оперативно відреагували на ситуацію. До адміністративного правопорушення будуть притягнені власники бійцівської собаки. Працівники поліції взяли свідчення в мешканців будинку щодо деталей даного інциденту та наголосили, що вигул своїх домашніх улюбленців без намордників, тим більше бійцівських порід, суворо заборонено.

Очевидці зазначили, що пес постійно вигулюється без намордника, що несе загрозу мешканців прилеглих будинків.

Головне фото - ілюстративне