«Діти Криму» випустили новий кліп на пісню «Критична маса», який зняли в Криму.

Про те як знімали, як обирали локації та що хотіли донести в своїй творчій роботі, в прямому ефірі ГІТу розповіла співачка, авторка пісень Юлія Качула.

«Зйомка відбувалася вже під час повномасштабного вторгнення, це знімалося в Сімферополі, там позаду можна побачити наш рідний Демерджі — гору, за нею Алушта», — описує Качула.

В роботу хотілося вкласти свою думку проте, що відбувається про масу критичних людей, яких занадто багато, які не розуміють для чого вони живуть для чого вони взагалі це все задумали.

«Пісня Це моє спостереження і діток з проекту, що брали участь в проекті «Діти Криму», вони доклали теж свої думки і символіку», - значила авторка.

Кліп знімався влітку, видно, що ще тепло. Я не хотіла це відео публікувати, бо воно було для мене інтимне. Я не знаю з чим це пов’язано. Щемить ідея того, що відбувається наприкінці кліпу , де діти підпалили все зло, і вони ідуть з впевненістю в новий світ.», - розповіла Юлія.

У кліпі є титри англомовні, щоб більше людей побачили і ділилися.

«Ми сказали те, що ми хотіли сказати. Мені б хотілося, щоб кожна людина якось задумалася і зробила свої висновки, в принципі для цього робота і була створена.», - наголосила Юлія Качула.

Відеокліп можна переглянути тут:

Деталі дізнавайтеся у відео.