До приміщення будинку на проспекті Волі у Луцьку хочуть приліпити скляну терасу.

Про це повідомила у фейсбуці дизайнерка з Луцька Людмила Міськів.

«Напередодні Нового року знайомимо вас із одним із найцікавіших проєктів нашої команди — стильна тераса в серці Луцька на проспекті Волі. Робота над цим проєктом почалася ще до війни. Тоді я вже познайомилась з нашою талановитою 3D-візуалізаторкою @catherine.shatkovska і довірила їй проєкт цієї тераси. Ми створили дві концепції для замовника відповідно до його побажань. Перед вами — варіант, на якому зупинився клієнт. Ми настільки захопилися цим проєктом, що Катерині вдалося відтворити навіть проспект Волі!  Як вам результат роботи та реалістичність улюбленого проспекту міста? Діліться у коментарях», – написала пані Людмила.

Більшість коментаторів проєкт забракували, а Lyudmila Miskiv Design Studio обмежила список людей, які можуть залишати коментарі до цього допису.

У дописі не зазначено адреси будинку, де має бути скляна тераса. Проте візуально зрозуміло, що її планують приліпити до приміщення чотириповерхівки на проспекті Волі, 8, де раніше була книгарня «Освіта».

Нагадаємо, Волинська обласна рада ліквідувала комунальне підприємство «Освіта», а Луцька міська рада продала приміщення книгарні площею площею 174,4 метра квадратного за  16 мільйонів 112 тисяч гривень ТОВ «Окфест», зареєстрованому в Івано-Франківську. Статутний капітал цього підприємства – 1 тисяча гривень. Його власник Андрій Григорович Бігун є або був бенефіціаром ще 7 підприємств: УКРФІТО, УКРАЇНСЬКА ФІТОАПТЕКА, ЛАКШЕР, МЕГАМАШ, НІКОЛОІНВЕСТ, ОККОІНВЕСТ і ГЛОБАЛІНВЕСТТРЕЙД.

Таким був будинок на проспекті Волі, 8 до продажу приміщення книгарні "Освіта"
Таким був будинок на проспекті Волі, 8 до продажу приміщення книгарні "Освіта"

А таким його хочуть зробити тепер
А таким його хочуть зробити тепер