5 січня у ДТП трагічно обірвалось життя санітарки-ванниці відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Нововолинського територіального центру соціального обслуговування Климосюк Руслани Іванівни.

Про це повідомили у терцентрі.

Нагадаємо, учора ввечері в Нововолинську на вулиці Луцькій 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen Crafter, здійснив наїзд на 43-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

«До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, співробітників...
Колектив територіального центру щиро сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті колеги по роботі.
У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.
Нехай Всемилостивий Господь прийме Його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне...! Вічна і світла пам’ять...!» – йдеться у повідомленні.