Сьогодні, 12 жовтня, свій другий день народження відзначає дочка загиблого Героя майора Дмитра Сокоринського. З цієї нагоди секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк зустрівся з маленькою Міланою, щоб особисто та від імені громади привітати дівчинку. 

Про це повідомляє пресслужба Володимирської міськради. 

 “Вітаємо зі святом народження вашої маленької дівчинки! Це час, коли вона росте і пізнає світ. Нехай лишається здоровою, щасливою і завжди приносить вам тільки радість. Бажаю Мілані безтурботного дитинства, безмежної любові, гармонії, найкращих моментів у житті та якнайшвидшого миру!” – з вітальними словами звернувся Іван Юхимюк до мами дівчинки та самої іменинниці.

 27-річний Герой Дмитро Сокоринський навчався у ЗОШ №1, закінчив Національну академію сухопутних військ у Львові. З перших днів війни виконував свій громадянський та офіцерський обов’язок, мужньо обороняючи рідну землю від ворога. 4 липня 2022 року загинув у боях під Донеччиною. Поховали 27-річного військовослужбовця на Алеї героїв Федорівського кладовища під оркестровий гімн України та прощальні постріли військових.