На Ковельщині поліцейські знайшли зловмисника, який викрав авто та скоїв на ньомуДТП. Внаслідок аварії автомобіль зайнявся та повністю згорів, правопорушник з місця ж втік.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зі слів власника автомобіля, інцидент трапився у суботу ввечері, 14 жовтня, на Ковельщині. Він припаркував автівку біля помешкання, на узбіччі дороги, згодом помітив відсутність транспортного засобу та звернувся до правоохоронців.

Нагадаємо 16 жовтня у Луцьку водій збив велосипедиста

Поліцейські виявили палаючий автомобіль в хащах на околиці населеного пункту. З'ясувалося, що до скоєння злочину може бути причетний 25-річний місцевий мешканець. Зловмисника виявили за місцем проживання, при ньому були речові докази, що свідчать про причетність до правопорушення.

Як стало відомо, після викрадення авто він не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Чоловік не травмувався, він вибрався з транспортного засобу та пішов додому, автомобіль же зайнявся та згорів дотла.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику, триває розслідування.

Читайте також 15 жовтня вночі у Луцьку на Відродження сталась аварія