Співачка Любава до дня народження свого батька випустила зворушливу пісню

Українська виконавиця Любава до дня народження свого батька презентувала пісню «Тату» і присвятила її всім українським батькам.

«Тату» – це пісня про батьків і для батьків!

«Пісня розповідає про мої почуття та відносини зі своїм татом. Вона виражає мою найглибшу прихильність і повагу до нього, а також надзвичайну любов та вдячність за всі ті моменти, які ми були разом», – поділилася Любава

Розлука з близькими, особливо з тими, кого дуже любиш, є важкою і нестерпною. У пісні співачка намагається виразити саме це відчуття віддаленості від тата, який зараз далеко.

Відзначимо, що співачка надзвичайно близька з батьком. Артиста з раннього дитинства відчуває його теплу взаємну любов та щиру підтримку.

«Наші батьки – найближчі до нас люди в усьому світі! Бережіть своїх рідних», – додала наприкінці співачка

Прем'єра пісні символічна та пронизана любов'ю до батьків. Люба підкреслює, що композиція присвячена не лише її батьку, а кожному татові та мамі України.

Разом із треком артистка випустила відеороботу. Відео відзняли за 3 години, режисером кліпу став Андрій Соболевський. Автором слів і музики виступила Ірина Смаглюк (YARA), а саунд-продюсером залишається незмінний Євгеній Чичановський.

Сингл Любава «Тату» доступний на всіх цифрових майданчиках країни!