Через холодну погоду у Луцьку дещо раніше розпочнуть опалювальний сезон для усіх споживачів.

Про це у середу, 18 жовтня, повідомили на сайті ДКП «Луцьктепло».

«Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 11.10.2023 №571-1 та наказом ДКП «Луцьктепло» від 16.10.2023 №325 опалювальний сезон у Луцьку сьогодні розпочинається для усіх споживачів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що лучан попередили, опалювальний сезон може бути важким

Зазначають, що напередодні, 17 жовтня, теплоносій подали до усіх лікарняних закладів із лежачими пацієнтами, частині дитсадків та шкіл. 18 жовтня на підприємстві здійснювалися заходи з переходу теплогенеруючого обладнання з літнього режиму роботи на зимовий, що дозволяє забезпечити теплом усіх споживачів.

«Станом на 16:00 у роботі 36 котелень із 41 (рішення про запуск 5 дахових котелень приймають ОСББ). Теплоносієм забезпечено усі школи та 39 із 40 дитсадків (ДНЗ №34 на вул. Сагайдачного, 4 не підключений через витік теплоносія)», – інформують тепловики.

У «Луцьктеплі» повідомили, що роботи з підключення до теплопостачання житлового фонду тривають. Втім, за словами пресслужби ДКП, частина луцьких ОСББ вважає, що підключення тепла передчасне, відтак забезпечення послугою усіх споживачів займе декілька днів.