При проведенні перевірки в місті Любомль працівники Державної податкової служби встановили факт роздрібної торгівлі горілчаною продукцією на розлив без ліцензії.

Про це повідомили у пресслужбі ДПС.

Після фіксації порушення податківцями, працівники відділення поліції №1 (м. Любомль) Ковельського РУП ГУНП вилучили з незаконного обігу 5 літрів алкогольного напою (горілки) на 1000 гривень.

У ДПС зазначають, що за реалізацію алкогольних напоїв без ліцензії передбачена відповідальність. Орієнтовно штрафні санкції за виявлене порушення становитимуть 17 тисяч гривень.

Якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти.

Номери телефонів: (0332) 777162, 777153, 777164 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області). Також можна надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).