Через аварійні витоки та планові роботи на трьох ділянках тепломереж у Луцьку тривають ремонтні роботи, які стартували ще в п'ятницю, 29 вересня.

Гаряче теплопостачання тимчасово припинили у більш як 10 багатоповерхівках, розповів Суспільному речник комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков.

"Йдеться про будинки на Відродження 9,11, 20, 20 А, 22, 22 А, вул. Захарова 12,14. Це через витік на тепловій мережі, який уже локалізовано, визначено місце витоку і сьогодні розпочнуться замінні роботи", — зазначив речник

Немає гарячої води і в будинку на вулиці Сагайдачного, 20. Зі слів майстра ремонтної бригади Сергія Шестухи, послугу на цій ділянці планують відновити 2 жовтня. Для цього потрібно замінити сім метрів труби.

"Порив мережі перед тепловою камерою. В п’ятницю провели підготовчі роботи. Сьогодні будемо проводити заміну самих труб. Заповнять мережу, перевірять чи нема поривів", — додав майстер.

Окрім того на проспекті Відродження тривають планові роботи з заміни тепломереж.

"В декількох будинках на Січовій зараз немає гарячої води. Роботи на цій ділянці планують завершити до кінця тижня", — сказав речник комунального підприємства.

Суспільне поспілкувалося з мешканцями багатоповерхівок, які залишилися гарячої води.