МВС Росії оголосило у розшук колишнього радника Офісу президента України Олексія Арестовича. На Форумі вільної росії у Польщі, Арестович висловив підтримку так званим "хорошим росіянам" і заявив, що вважає гасло "Слава Україні" і відповідь: "Героям слава" – дресируванням. 

Чим оскандалився Арестович на форому, як він туди потріпив, хто його запросив та кого він там представляв про це говорили в прямому етері ГІТу з Народним депутатом України Олег Дунда.

«Арестович говорив на форомі тезами схожими на офіційну пропаганду росії: про один народ, про те, що який великий рускій мужик і тд. Таке враження було, що ніби він планує своє майбутнє, як президент росії і веде передвиборчу програму. Представники так званих «хороших рускіх» дзвонили мені і казали, що Арестович намагався бути більш руским, ніж самі рускі – це дуже небезпечна діяльність. Виглядало так, що ніби він намагався зробити так, що ця емігрантська російська тусовка, яка нараховує дуже багато чоловік в Європі протиставити їх Україні. На сьогоднішній день ці люди сидять тихо і намагаються зі своїми дурнуватими ідеями не висуватися, а Арестович фактично закликав їх, що вони мають просувати та наполягати на своєму баченні світу, а ми розуміємо яке в них бачення світу, і фактично підбурював для скажемо так для протистояння українцям в Європі», - розповів Народний депутат.

Дивіться, хто запросив Арестовича на форум, як він туди потрапив та кого він там представляв у ВІДЕО.