На росії  триває сезон свіженької "бавовни" та постійних звуків вибуху. Зокрема, вночі 4 жовтня вибухи одразу чули у Білгороді й Брянську.

Про це повідомляють рашистські ЗМІ. Самі окупанти стверджують, що вчергове "працює протиповітряна оборона росії", передає 24 Канал.

Спершу вибухи пролунали у російському Білгороді. Зокрема, очевидці повідомили, що гучні звуки в місті було чути близько о 1 годині 24 хвилини за місцевим часом.

Через 4 – 5 хвилин гучно було вже й у російському Брянську. Там також очевидці казали, що лунали вибухи "так близько, що аж підскочили".

Зрештою невідомі вибухи прокоментував губернатор Білгородськой області Вячєслав Гладков. Він вирішив заспокоїти громадян, сказавши, що в області нібито працює ППО і "збиває ворожі цілі".

Губернатор також наголосив, що оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки землі. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань буцімто немає.

Водночас моніторингові телеграм-канали зазначили, що ймовірною причиною вибухів у прикордонні Росії з Україною можуть бути удари по пускових установках російських загарбників, якими вони регулярно обстрілюють нашу територію. Варто зауважити, що вони не виходили на пускові пункти, тому така інформація може бути цілковитою правдою.