10 листопада до Луцька з презентацією психологічного трилера «Він знає, коли ти помреш» вперше приїхала авторка Віоліна Ситнік. 

Про її творчість, біографію, а також нову книгу поспілкувалися в прямому етері ГІТу з письменницею.

Вона розповіла, що є письменницею, комунікаційницею, авторкою та співавторкою 15 книжок.

«Я починала писати з короткої прози і завжди казала, що буду тільки такою авторкою, і ніколи нічого не писатиму окрім оповідань, але, як кажуть,, ніколи не кажи "ніколи"», – поділилася пані Віоліна .

За її словами, до своєї першої збірки оповідань йшла 4 роки.

«Саме такий проміжок часу, я їх збирала. Тим часом, я друкувалася у різноманітних збірниках та писала веселі оповідання. Через це у читачів склалося враження, що я дуже «тепла» та позитивна письменниця, що раптом почала писати трилер, детектив, але це не так. Я постійно писала на соціальні та гострі теми», - наголосила письменниця.

Сьогодні у Володимирі о 13 годині відбулася презентація роману Віоліни Ситнік, а у Луцьку вона відбудеться о 18 годині в Книгарні Є .

«Це моя доросла книга – роман, психологічний триллер, детектив», - зазначила жінка.

За її словами, родзинкою книги є те, що один з героїв має психічну хворобу, яку у нас, в Україні, не визнавали і не ставили таких діагнозів.

«Я дуже детально вивчила цю хворобу. А також консультувалася з дипломованим фахівцем – психотерапевтом, щоб написати роман якісно», - наголосила спікерка.

Роман жорсткий та гострий у якому порушуються соціальні проблеми.

Деталі дізнавайтеся у ВІДЕО:

Довідка про книгу:

Маньяками не народжуються, ними стають, і часто через (без)діяльність найближчих людей. Саме до цього висновку з часом дійде журналістка Регіна Осипенко. Але спочатку місто сколихне серія дивних убивств. Єдине, що пов’язує жертви, — всі вони у соцмережі проходили тест «Дізнайся, коли ти помреш», створений загадковим Пророком. Професійне чуття Регіни підказує: смерті не випадкові. Та коли від рук Пророка помирає її найближча подруга, журналістка не може стояти осторонь. Разом із капітаном поліції Ігорем Зацерківним, з яким її пов'язують давні і дивні стосунки, вона кидається у вир розслідування і... потрапляє в пастку.