Оксана Білозір — українська Народна артистка, громадська і політична діячка. У Луцьку вчора, 20 листопада, відбувся її великий родинний концерт «Народжена Україною».

Про цей виступ в прямому етері ГІТу  розповіла Народна артистка України.

За її словами, люди під час війни потребують чогось рідного того, що мотивує, об'єднує і концерти артистки дають відчути це сповна.

«У мене в арсеналі є багато пісень тому до кожної теми я їх ретельно підбираю. На початку повномаштабного вторгнення люди переспівувли мої пісні, бо вони виявилися актуальні», – поділилася громадська діячка.

Пані Оксана запевняє, що завжди сповідувала ідею утвердження національної ідеї України, популяризацію всього українського, яка йде через пісні та слово.

«У Луцьку вчора на концерті мені дуже сподобалося. Я побачила, що у суспільства є велика потреба єдності армії та народу. Це можна спостерігати на таких зустрічах, як мій концерт», – додала спікерка.

Як розповіла Оксана Білозір, на дійстві були присутні представники усіх наших військових з підрозділів які є в Луцьку, також були хлопці із військового госпіталю і люди їх вітали стоячи.

Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом українського, справжнього.

Дивіться ВІДЕО: