У вівторок, 21 листопада, у день свята Введення в храм Пресвятої Діви Марії, у Рожищі відзначають 80-у річницю заснування храму Архістратига Михаїла.

На честь відзначення поважної дати на парафію здійснив архіпастирський візит митрополит Луцький і Волинський Михаїл, - повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Хлібом-сіллю та щирими зиченнями вітали Владику юні парафіяни - вихованці зразкового ансамблю танцю "Росинка" Рожищенського БДТ.

Опісля митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію з нагоди дванадесятого свята – Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії та ювілею храму. Співслужили Владиці священики Рожищенського благочиння.

Піднести спільну молитву до Господа в день величного свята разом з духовним наставником за Божу опіку для неньки-України, за українських захисників, за наближення Перемоги зійшлося чимало жителів міста та довколишніх сіл. Долучився до відзначення поважної дати заснування храму і Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук

Фото - Рожищенська міська рада, Волинська обласна рада, Алла Ковальчук