Волинський воїн, який днями повернувся з передової в короткотривалу відпустку, розшукав шестикласницю, котра влітку передала йому подарунок

Про це розповіла Суспільному директорка Любомльського ліцею № 2 Марія Мельниченко.

Військовослужбовець 41-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, волинянин Сергій Орисюк, який днями повернувся з передової в короткотривалу відпустку, розшукав шестикласницю Анну, котра влітку передала йому подарунок: лист із малюнком, шоколадка та 100 гривень. Він тоді воював на Миколаївському напрямку і такий сюрприз неабияк розчулив бійця.

Відтак чоловік вирішив зробити сюрприз та приїхав із презентом в школу, аби особисто подякувати дитині за її вчинок.

Зі слів Марії Мельниченко, влітку ліцей відгукнувся на звернення жительки Любомля, сестри військового, про збір допомоги на фронт.

"Ми якраз грузимо їм машину, і ця дівчинка біжить, кричить: "Марія Олександрівна, я ще встигаю?". Вона вклала в лист картину, яку намалювала, шоколадку і 100 гривень. Питаю: "Нащо ти мені даєш? От сестричка приїхала передати речі своєму брату". То вона так і передала для нього. Як-то кажуть, вийшло випадково й адресно", – розповіла директорка.

У клас, де навчається шестикласниця, волинянин прийшов посеред уроку. До його приїзду готувалися, проте самій Анні нічого не розповідали, щоб це стало несподіванкою.