У Луцьку водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду та поїхав з місця події – патрульні розшукали чоловіка й склали на нього два протоколи.

Про це 3 листопада повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилася кілька днів тому на перехресті вулиць Шевченка та Чернишевського у Луцьку: легковик Mercedes врізався у вантажівку Opel, яка зупинилася попереду. Внаслідок удару вантажівка зазнала механічних пошкоджень, тож її керманич звернувся на лінію 102. Не дочекавшись приїзду поліцейських, винуватець ДТП поїхав з місця події.

Читайте також: У Луцькому районі фура злетіла у кювет

Невдовзі патрульні відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП встановили особу цього керманича. Щоправда, той все заперечував й стверджував, що автопригоду не вчиняв.

На громадянина інспектори склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а також ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Надалі його винуватість в цій історії буде встановлювати суд.

«Друзі, якщо з вами трапилося подібне — ви стали винуватцем ДТП та не дійшли згоди з іншими її учасниками — залишайтеся на місці. В іншому випадку — ви скоїте адміністративне правопорушення», – додали у патрульній поліції.

Головне фото ілюстративне.