Вихованці Камінь-Каширського вищого професійного училища відзначаються майстерністю та багатством творчих ідей. І нещодавно один із їхніх креативних задумів втілився в мистецький об’єкт, який тепер є прикрасою ВПУ та його візитною карткою.

Металева конструкція, оформлена національними синьо-жовтими барвами, просто й лаконічно висловлює почуття прихильності, любові учнів до свого навчального закладу, - пише газета Полісся.

Виготовили її учні групи електрогазозварників під керівництвом старшого майстра Ігоря Гордія. Реалізувати ж цей проєкт запропонували представники “учнівського парламенту” освітньої установи, заступниця директора з навчально-виховної роботи Ольга Шумік. Якщо скласти разом усі елементи втіленої в металі композиції, то можна прочитати напис, яким творці останньої хотіли сказати, що відчувають до Камінь-Каширського ВПУ.

– Окрім того, що цей металевий знак тепер вже є своєрідним символом нашого училища, він також виконує практичне значення, служить фотозоною для учнів та відвідувачів, привертає увагу до навчального закладу та його спеціальностей, став видимим прикладом того, як вихованці Камінь-Каширського вищого професійного училища знаходять нові форми висловлення своєї творчості, професійних здібностей. Тим вони хотіли сказати, що у ВПУ не бояться експериментувати та висловлювати свої почуття через мистецтво, – пояснює виконуюча обов’язки директора училища Леся Гаврилюк.

Олександр ПРИЙМАК