У неділю, 10 грудня, в одному з володимирських кафе місцеві блогерки-підприємиці фотографувалися зі скандальною Анною Алхім, яка відома своїми проросійськими заявами та звинувачується у наведенні ворожої ракети на лікарню у Дніпрі.

Про це пише Буг.

Блогерка Анна Алхім з 600-тисячною аудиторією в інстаграм, половина з яких росіяни, називала путіна “красавчиком”, обурювалася тому, що в’їзд для росіян на територію України заборонений. Також горе-блогерка пропагувала пісні російських виконавців після вторгнення та називала “заводом дебілів” мешканців західних областей, які робили зауваження публічній персоні за те, що вона відмовляється переходити на державну мову.

До її “відзнак” також входить рішення цього травня оприлюднити в сторіз заклик допомогти військовим, які реабілітувалися у лікарні в Дніпрі, з точними координатами. На “допомогу” поспішила кацапська ракета. Анна заперечує свою причетність у наведенні прильоту, проте ЗМІ від початку війни багатократно закликали ніде не афішувати таку інформацію.

Жінка навіть потрапила до бази “Миротворець”, як персона, яка несе загрозу національній безпеці. Проте всі ці факти не завадили блогеркам з Володимира та Нововолинська захотіти сфотографуватися з нею, як з інста-кумиром.

З епатажною Алхім сфотографувалися власниця кондитерської крамниці Леся Панасюк, візажистка Анна Кучман та модель Софія Бадзюнь. Остання з них висловились у себе в сторіс, що не пітримує проросійських поглядів Алхім, проте блогерка їй все одно подобається як особистісь і вона давно за нею слідкує.