Виконавець YAKTAK (Ярослав Карпук) вперше бере участь у Нацвідборі. Рішення подати заявку на участь у конкурсі, зізнається артист, він ухвалив, бо з самого дитинства дивився Євробачення:

"З мамою до ночі сиділи перед телевізором, вболівали за Україну. Мріяв побувати там. Думав про те, як стою на сцені й круто представляю нашу країну".

Читайте також: Відомий артист з Волині Yaktak став переможцем престижної премії

Про це він розповів виданню LIGA.Life.

Для участі в конкурсі Ярослав вибрав пісню Lalala. Свій вибір пояснює просто: трек сподобався найбільше серед інших варіантів.

Нагадаємо: Вривається у топ: волинський співак Yaktak випустив новий трек

"Намагалися зробити таке, щоб подобалось і мені, і всій нашій команді, і всім людям, які слухатимуть. Не буду нічого коментувати про цей трек, почуєте його, коли він вийде", — ділиться співак.

А також читайте: «Де би я не був, мій дім - Волинь», - 18-річний відомий співак Yaktak

Цього року до Нацвідбору пройшли дуже сильні учасники — за всіма, каже YAKTAK, він слідкує і поважає кожного конкурсанта:

"Не люблю говорити про свої переваги, хай оцінюють люди, але можу сказати, що я постараюся зробити від себе максимально все, щоб було красиво, якісно й круто. Я співаю все життя, все життя на сцені. За останні пів року ми дали близько 140 концертів, і, думаю, це допоможе мені". 

Головне Фото: instagram.com/yaktak_official