Головний український фільм  «Мій карпатський дідусь» для всієї родини на цьогорічні свята! Із Богданом Бенюком та молодою італійською зіркою у головних ролях. Закордонний онук проти карпатського діда — і комедія і життя кожної української родини.

Цей фільм доступний для людей з порушенням зору або слуху. Субтитри чи звукоописи будуть відтворюватись в смартфоні паралельно з подіями фільму. Для цього потрібно завантажити додаток «Subcatch» або «Earcatch».

Про історію створення фільму та магію процесу в етері ГІТУ розповів грузинський режисер Заза Буадзе.

За його словами, головна ціль проведення часу за читанням книги чи переглядом фільму — це отримати емоції.

« Якщо під час перегляду нашого фільму відбувається синергія, глядач отримує і віддає емоції — тоді фільм живе, якщо ж цього не відбувається, тоді це фікція», — поділився роздумами режисер.

Як він розповів, щоб зняти фільм треба було створити умови за яких режисер міг творити, бо це магія.

«Кіно відбувається завдяки тому, що на знімальному майданчику збираються актори і режисери між ними завжди відбувається хімія. У нас вийшло весь час дуже добре ладнати не лише завдяки професіоналізму оператора чи акторів, а й завдяки природним явищам, наприклад влучно сніг пішов чи хмаринка сонце закрила», — додав Заза Буадзе.

Фільм розповідає історію життя звичайного підлітка Мікеле в сонячній Італії. Одного дня все перевертається з ніг на голову, і він змушений вирушати у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! І між ними відбувається битва поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім' ї та компромісу. Ця історія вічна.

Приходьте у вівторок, 19 грудня, о 19:00 в кінотеатр «Premier City», де відбудеться зустріч із режисером фільму Зазою Буадзе, виконавцем головної ролі Богданом Бенюком та продюсером Андрієм Суярко.

Початок кіносеансу – о 19:40.

Більше про історію створення ідеї фільму дізнавайтеся у ВІДЕО: