У Луцькій громаді заборонили святкування корпоративів та використання піротехнічних виробів, а також нагадують, що діє комендантська година. 

Про це повідомляють у Луцькій міськраді. 

Наближаються традиційні різдвяні та новорічні свята. Під час комендантської години з 24-ї до 5-ї години ранку у закладах громадського харчування, торгово - розважальних центрах, готельно - ресторанних комплексах Луцької територіальної громади діятиме заборона на святкування новорічних корпоративів.

«Нагадаємо, що у період дії правового режиму воєнного стану заборонено також використання піротехнічних виробів: феєрверків, петард та салютів. Ці заходи спрямовані на забезпечення громадського порядку, належної організації безпеки дорожнього руху та виконання алгоритму дій при сигналі “Повітряна тривога”», - йдеться у повідомленні 

Поліцейські цілодобово нестимуть службу та стежитимуть за дотриманням встановлених вимог і правил, передбачених правовим режимом воєнного стану. Кількість нарядів поліції буде збільшена задля безпеки та спокою громадян.

Порушників комендантської години та тих, хто ігноруватиме заборону на використання піротехніки в новорічну ніч, притягатимуть до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства.