Співачка «Всюдисвоя» представила свій річний пісенний челендж-марафон «Пісні з шафи».

Про челендж, як виникла ідея та як вдається її втілювати, в етері ГІТу розповіла виконавиця, авторка пісень, композиторка Уляна Малиняк.

Всюди своя на сцені — Уляна Малиняк в житті, з 2014 року проживає в США Лос-Анджелесі, співає сольні пісні та виступає в дуеті зі своїм чоловіком репером і телеведучим Vova Zi Lvova, мама двох дітей.

За її словами ідея записуватися в шафі виникла раптово.

«Синдром провини вцілілого в мене насправді з 2014 року, бо воєнні дії почалися відтоді. Але минулого року влітку, коли повномасштабна війна тривала вже пів року мені було складного взагалі говорити. Я відчувала себе не тією людиною, яка має право щось казати чи повчати. Саме в цей період часу в мене народилася найперша пісня «Хто дозволив». Я просто зайшла в шафу, увімкнула камеру на телефоні та заспівала і виставила це на наступний день. Так розпочався шлях  усіх семи «пісень з шафи», — поділилася композиторка.

Таким чином співачка переживала біль від еміграції. Роки, які вона провела в Америці були емоційно дуже складні.

«Шафа стала місцем, де я могла все це «вилити» не заважаючи своєму материнству. Цього достатньо щоб бути почутою. Ми даємо концерти, збираємо гроші на ЗСУ і я вважаю, що тут більш корисна для воїнів ЗСУ, ніж була б в Україні», — додала вона.

Про процес адаптації співачки за кордоном дізнавайтеся у ВІДЕО: